Η Τορίνο κέρδισε με 2-1 την Ουντινέζε και της ξέφυγε με τρεις βαθμούς.

Στο 8ο μόλις λεπτό ο Μπρέκαλο με φοβερό πλασέ στην κίνηση έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Τορίνο, ενώ στο 26’ ο Σάβιτς έπεσε και απομάκρυνε μετά από σουτ του Πουσέτο.

Στο 47ο λεπτό ο Μολίνα έκανε λάθος πάσα στον Μπελότι που πάτησε περιοχή αλλά κόπηκε από τον Νάουτινκ και στο 48’ μετά από γέμισμα από τα δεξιά ο Μπελότι πήρε την κεφαλιά με τους Σιλβέστρι και το δοκάρι να σώζουν αρχικά την Ουντινέζε. Ωστόσο η μπάλα έμεινε στην περιοχή, το πλασέ του Μπουοντζιόρνο κόντραρε σε σώματα και με προβολή εξ επαφής ο Μπρέμερ έγραψε το 2-0.

Στο 52’ το σουτ του Πόμπεγκα πέρασε μόλις έξω ενώ στο 71’ το σουτ του Μπρέμερ έξυσε τα δοκάρια του Σιλβέστρι. Στο 77ο λεπτό ο Φορεστιέρι με απίθανη εκτέλεση φάουλ από μακριά, μείωσε σε 2-1 και στο 83’ ο Σάβιτς είπε όχι σε σουτ του Αρσλάν. Μάλιστα στο 90+1’ ο Σάμαρντζιτς πλάσαρε από το πέναλτι αλλά ο Σάβιτς έπεσε κι έσωσε εντυπωσιακά.

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Άινα (63’ Σινγκό), Ντζιντζί (70’ Ζίμα), Μπρέμερ,, Βόιβοντα, Μπουοντζιόρνο, Λούκιτς, Πρατ (63’ Λινέτι), Μπρέκαλο (82’ Μπρέκαλο), Πόμπεγκα, Μπελότι (82’ Τζάτζα)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκιάο, Σαμίρ, Νάουτινκ (59’ Αρσλάν), Ουντότζιε (82’ Σόπι), Μολίνα, Περέιρα, Πουσέτο (59’ Φορεστιέρι), Γουάλας, Ντεουλοφέου (83’ Σάμαρντζιτς), Μπέτο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ