Για τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ, τον τραυματισμό του Μαυρία και το προσεχές ντέρμπι με την Ανόρθωση, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής.

Για τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Δεν ήταν εύκολο με την ΠΑΕΕΚ. Ο τρόπος που αγωνιζόμαστε φέτος, η πίεση αρχίζει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Το γρήγορο γκολ διευκόλυνε το έργο μας. Δεν μπορείς να έχεις σε όλα τα παιχνίδια το μάξιμουμ της απόδοσης. Αυτές όμως είναι οι νίκες που μπορούν να σου δώσουν το πρωτάθλημα. Χάσαμε πρωτάθλημα ενώ προσφέραμε εξαιρετικό θέαμα. Φέτος θέλουμε την ουσία. Νομίζω όμως ότι η ομάδα προσφέρει και θέαμα, χαίρεσαι να την βλέπεις»

Για τον τραυματισμό του Μαυρία: «Έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, θα περάσει από MRI κι όταν βγουν τα αποτελέσματα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό»

Για τους αρκετούς τραυματισμούς: «Είχαμε ατυχίες, οι πλείστοι δεν είναι μυϊκοί τραυματισμοί. Δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Έχουμε όμως μεγάλο ρόστερ και οι απουσίες δεν έχουν φανεί καθόλου. Ο Γιάνγκα αν είναι σε καλή κατάσταση θα είναι μαζί μας, για τους υπόλοιπους θα πρέπει να περιμένουμε».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Πάμε ίσως στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Πολύ σημαντικό παιχνίδι, θα πάμε όμως με μοναδικό στόχο τη νίκη».