Με πλήρη σύνθεση θα μπουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο αποψινό (19:30) ντέρμπι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο πρώτο ντέρμπι αιωνίων της σεζόν 2021/22.
Οι Πειραιώτες θα έχουν στην δωδεκάδα τους τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ που έχασε τα προηγούμενα δύο παιχνίδια στη EuroLeague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αφήνει εκτός τον Κουίνσι Έισι που δεν έχει προσαρμοστεί στο σύνολο, καθώς έχει ελάχιστες ημέρες στην Ελλάδα και ακόμη λιγότερες προπονήσεις με τους ερυθρόλευκους, ενώ αντιμετωπίζει και μια γαστρεντερίτιδα.
Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού
PG: Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Σλούκας, Μιχάλης Λούντζης
SG: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης
SF: Κώστας Παπανικολάου, Σακίλ ΜακΚίσικ
PF: Σάσα Βεζένκοβ, Γιώργος Πρίντεζης, Λιβιό Ζαν-Σαρλ
C: Μουστάφα Φαλ, Χασάν Μάρτιν

Από την άλλη, ο Δημήτρης Πρίφτης συμπεριέλαβε τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού. Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα στην προπόνηση της Κυριακής 21 Νοεμβρίου, ήταν αμφίβολος, πλην όμως έσφιξε τα δόντια δεδομένης της σημασίας του αγώνα στο ΣΕΦ.
Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής βρίσκονται ο Γιόγκι Φέρελ κι ο Τζεχάιβα Φλόιντ, δύο ξένοι που περισσεύουν για τα παιχνίδια της Stoiximan Basket League, δεδομένου ότι οι πράσινοι έχουν υπεραριθμία στους ξένους (με οκτώ, αντί των έξι που επιτρέπονται εντός των συνόρων).
Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού
PG: Κέντρικ Πέρι, Λευτέρης Μποχωρίδης
SG: Ντάριλ Μέικον, Νεμάνια Νέντοβιτς, Χάουαρντ Σαντ-Ρος
SF: Ιωάννης Παπαπέτρου, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μαντζούκας
PF: Οκάρο Γουάιτ, Τζέρεμι Έβανς
C: Γιώργος Παπαγιάννης, Βασίλης Καββαδάς