Την αήττητη πορεία της στο Πρωτάθλημα Ανδρών του Χάντμπολ συνέχισε η Sabbianco Ανόρθωση η οποία στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής κέρδισε εκτός έδρας την Ενωση Νέων Αγίας Βαρβάρας με 35-16 (18-8 ημίχρονο), σε αγώνα που έγινε το Σάββατο (20/11) στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης», το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ΕΝΑΒ. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα είχε πλουραλισμό στην επίθεση με τον Καρκαλάτο να σημειώνει έξι γκολ και τους Μωραΐτη, Majic, Νικηφόρου και Λάσκο από 5. Πέντε είχε και ο Καπετάνος για την ΕΝΑΒ.

Ήταν η πέμπτη νίκη για την ομάδα της Αμμοχώστου σε ισάριθμους αγώνες. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα καθώς μεσοβδόμαδα είχε κερδίσει τον Παρνασσό σε εξ αναβολής αγώνα με 23-16, εκτός έδρας. Την Κυριακή (21/11 – 17:00) η «Κυρία» φιλοξενεί τον Προοδευτικό σε εξ αναβολής αγώνα της 6ης Αγωνιστικής. Εκκρεμεί ακόμα παιχνίδι με το ΘΟΪ Αυγόρου. Tο ερχόμενο Σάββατο (27/11 – 20:00) η Sabbianco Ανόρθωση θα παίξει εντός έδρας με την HCB Karvina για το EHF European Cup.

«Κλειδώνει» 4αδα ο ΑΠΟΕΛ

Στην Πάφο, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 37-27 τον τοπικό Προοδευτικό σημειώνοντας δεύτερη σερί νίκη που ήταν και η τέταρτή του στο πρωτάθλημα (έχει κερδίσει από δύο φορές ΘΟΪ Αυγόρου και Προοδευτικό Πάφο). Με την επιτυχία αυτή ο ΑΠΟΕΛ «κλειδώνει» ουσιαστικά θέση στην 4αδα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Οι γαλαζοκίτρινοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 19-13. Από επτά γκολ είχαν για τους νικητές οι Χρίστος και Κυριάκος Γεωργίου. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Rene Valdez του Προοδευτικού με 9.

Η 7η Αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή (21/11 – 17:00) με τον αγώνα ΘΟΪ Αυγόρου – Παρνασσός.

– Για τη 2η Αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας Χάντμπολ , ο ΑΟ Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς κέρδισε στο Παλιομέτοχο τον Απόλλων Αγίου Παύλου με 34-21 (16-11 ημίχρονο). Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης με 6 γκολ , ενώ 7 είχε ο Χρυσάνθου για την ομάδα του Αγίου Παύλου. Την Κυριακή (21/11) θα γίνουν οι αγώνες Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου – Ατρόμητοι ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς (11:00) και Πανελλήνιος – ΑΟ Αραδίποου (18:00).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.