Η Ολλανδία κέρδισε τους Νορβηγούς με 2-0, πήρε την πρωτιά κι άφησε τους Σκανδιναβούς στην 3η θέση. Στο 13ο λεπτό ο Ντεπάι έπιασε φοβερό σουτ αλλά ο Νίλαντ του είπε όχι και στο 27’ ο Νορβηγός κίπερ νίκησε ξανά τον άσο της Μπαρτσελόνα. Στο 40ο λεπτό ο Ντεπάι έπιασε νέο σουτ έξω από την περιοχή αλλά είδε τον Νίλαντ για ακόμη μα φορά να του λέει όχι.
Στο 66ο λεπτό ο Ντανζουμά έχασε φοβερή ευκαιρία από ιδανικό σημείο ενώ στο 77’ και ο Ντεπάι με σουτ από κοντά, έστειλε την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Νίλαντ.
Τελικά στο 84’ ο Ντανζουμά άνοιξε δεξιά στον Μπερχβάιν που με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 ενώ στο 90+1′ μετά από κόρνερ των Νορβηγών η Ολλανδία έφυγε στην κόντρα και ο Ντεπάι πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 2-0.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ, Κλάασεν (73’ Ντε Ρόουν), Μπερχβάιν, Ντεπάι, Ντανζουμά (89′ Ακέ).
ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Νίλαντ, Μέλινγκ, Χάντσε Όλσεν, Στράνμπεργκ, Πέντερσεν (87′ Όλσεν), Θόρσμπι (46’ Θόρστβεντ), Νόρμαν (74’ Γκρέγκερσεν), Όντεγκααρντ, Σολμπάκεν (46’ Χάουγκε, 74’ Κινγκ)), Σέρλοθ, Ελιουνούσι.