Ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι από τους προπονητές που αρέσκεται να εκμεταλλεύεται όλο το ρόστερ του, όταν του δίνετε η ευκαιρία. Έτσι και φέτος ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει χρησιμοποιήσει ήδη 22 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας. Στο τελευταίο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ο Τιζν Ντάβερβελτ έγινε ο 22ος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιήθηκε με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα, αγωνιζόμενος για ένα δεκάλεπτο.
Πλέον στο ρόστερ της ομάδας οι μοναδικοί που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, Έλμπερ Έβορα, ο Μηνάς Αντωνίου, Άγγελος Ανδρέου και ο Δημήτρης Αβραάμ. Από αυτούς ο Μηνάς Αντωνίου συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες για να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια και να γίνει ο 23ος παίκτης που θα χρησιμοποιηθεί, καθώς ο διεθνής άσος της ομάδας είναι έτοιμος να μπει στο γήπεδο και πάλι. Να αναφέρουμε ότι με την πρώτη ομάδα προπονούνται και οι νεαροί Φραντζής, Κυριάκου και Γεωργίου.
Η πρώτη τετράδα που αναφερθήκαμε έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες για να την δούμε να αγωνίζεται και προφανώς οι Έβορα, Αντρέου και Αβραάμ περιμένουν την δική τους ευκαιρία. Για τον Αντωνίου είναι θέμα ετοιμότητας για το πότε θα τον δούμε να αγωνίζεται.
Αγωνιστικά η ομάδα πέραν του Σάντος που θα εκτίσει την τιμωρία του, δεν έχει άλλα προβλήματα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ ετοιμάζει την ομάδα του θέλοντας επιτέλους η ΑΕΛ να επιστρέψει στις νίκες.

Αριστείδου Μιχαήλ