Μαζί μας σήμερα Κυριακή (14/11) ο παλαίμαχος άσος και νυν τεχνικός ποδοσφαίρου, Γιάννης Ταραλίδης.

Ο «Τάρα» μιλώντας ανάμεσα σε άλλα σχολίασε και τα δεδομένα στην Α’ Κατηγορία με τις ομάδες-έκπληξη και τους νεοφώτιστους.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ

Είναι ομάδα έκπληξη ο Άρης φέτος ή αυτό που βλέπουμε είναι αποτέλεσμα πίστωσης αρκετού χρόνου στον Λιάσο Λουκά;

«Ο Άρης όχι μόνο από τα αποτελέσματα, αλλά από την εικόνα που βγάζει κάθε αγωνιστή αποτελεί έκπληξη. Αυτό οφείλεται από τη δουλειά του επιτελείου του Λιάσου, αλλά και από τη σωστή διαχείριση στον προγραμματισμό, Παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχει ο Λιάσος με τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του αποδείξει ότι ο προγραμματισμός που έγινε ήταν σωστός».

Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας; Ήρθε από τη Β’ Κατηγορία και έφτασε μέχρι και τον τελικό κυπέλλου πέρσι… Φέτος είναι ξανά ομά΄δα για πρώτη εξάδα…

«Κατατάσσω τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στις ομάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά στους μεγάλους και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω κάθε αγωνιστική. Αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει από το νέο προπονητή με φιλοδοξίες και η διοίκηση έκανε σωστή διαχείριση. Είναι ομάδες νεοφώτιστες, αλλά παλαιότερα έγραψαν τη δική τους ιστορία στην κατηγορία και οι παράγοντες΄ τους έχουν εμπειρία».

Η πορεία της νεοφώτιστης ΠΑΕΕΚ τι εντυπώσεις σου έχει αφήσει;

«Μπορώ να πω ότι θα δυσκολευτεί αρκετά, όχι λόγω της βαθμολογικής της κατάταξης ή της δυνατότητάς της, αλλά λόγω μικρότερου εκτοπίσματος. Σίγουρα θα πρέπει να δώσει μεγάλο αγώνα για να παραμείνει στην κατηγορία. Η πίεση και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ΠΑΕΕΚ η παραμονή… ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΡΑΛΙΔΗΣ στο BALLA: «Χρειάζονται πίστωση χρόνου οι προπονητές-Απίστευτο το υλικό στις Ακαδημίες»