ΕΝΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: «ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα…»
Βόλεϊ

ΕΝΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: «ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα…»

Καυστική ανακοίνωση από την πετοσφαιρική Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την διαιτησία του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.
Αναλυτικά:
«Από την 1η μέρα που αναλάβαμε αυτήν την ομάδα πριν 3 χρόνια είπαμε πως δεν θα ασχολούμαστε με τη διαιτησία…πως θα πιστώνουμε τους διαιτητές και επόπτες για τυχόν ανθρώπινα λάθη και θα βοηθάμε πάντα στο έργο που επιτελούν….
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δυστυχώς  στο Σπύρος Κυπριανού γίναμε μάρτυρες μίας πολύ κακής διαιτησίας η οποία μας αρνήθηκε με λανθασμένες και προκλητικές αποφάσεις να διεκδικήσουμε κάτι από τον αγώνα! Σε καμία περίπτωση δεν μειώνουμε τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας την οποία συγχαίρουμε. Με τους φίλους εκεί στην Νέα Σαλαμίνα έχουμε εξαιρετικότατες σχέσεις!!! Αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να αρνείται σε οποιανδήποτε ομάδα να διεκδικήσει τη νίκη έστω σε μία μέτρια βραδιά αγωνιστικά!
Ας σεβαστούν κάποιοι ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν επενδύσει για να ανέβει το άθλημα επίπεδα…αν είναι αυτά που θέλουν να έχουν στο κυπριακό βόλεϊ να μας το πουν ευθέως να γνωρίζουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε!!!
Έχει γίνει διπλή ένσταση για το σημείο που εκφράζουμε τα παράπονα μας και περιμένουμε τη δικαστική να μας καλέσει για να τοποθετηθούμε.
Να ξέρουν κάποιοι ότι δεν πρόκειται σαν ΕΝΠ Πετόσφαιρα να ανεχθούμε τέτοιες προκλητικές διαιτησίες στο μέλλον! Ας φροντίσουν να διορθωθούν ή να τους διορθώσουν!
Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης
ΕΝΠ Πετόσφαιρα».

Related posts