Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επιστρέφει μετά από 1,5 μήνα στο Κορωπί (ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στην Τρίπολη), με σκοπό να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα και την γενικότερη αποκατάστασή του.
Μετά από 1,5 μήνα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθεί ξανά στο Κορωπί. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με την άδεια του τριφυλλιού, βρισκόταν στην Τρίπολη όπου ακολουθούσε ένα ειδικό πρόγραμμα.
Από την Δευτέρα λοιπόν θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, με σκοπό να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα. Το πότε θα είναι έτοιμος κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του. Με  βάση τα δεδομένα που υπάρχουν μέσα στον επόμενο μήνα ο Κουρμπέλης αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα.
Είναι δεδομένο ότι ο έμπειρος αμυντικός μέσος λείπει από το τριφύλλι και η επιστροφή του θα δώσει σίγουρα μια παραπάνω λύση στα χαφ, το θέμα όμως είναι να συμβεί σύντομα αυτό, καθώς αν δεν συμβεί τότε ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει για παίκτη στη θέση αυτή τον Ιανουάριο.