Μακριά από το γκολ έχει μείνει ο Στέφαν Τσέποβιτς από τις 13 Σεπτεμβρίου και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα θέμα για την ΑΕΛ. Όταν ο βασικός σου επιθετικός δεν μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα προφανώς και πρέπει να βρεθούν οι λύσεις. Ο Σέρβος ξεκίνησε φουριόζος την χρονιά με 5 γκολ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και έδειχνε να μπαίνει σε μια παραγωγική χρονιά για τον ίδιο. Εδώ και επτά παιχνίδια όμως έχει μείνει άσφαιρος και σαφέστατα αυτό επηρεάζει. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι ο πρώτος σκόρερ, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με τα 5 γκολ σε σύνολο 15 τερμάτων που έχει πετύχει η ΑΕΛ εώς τώρα.
Στην ομάδα της Λεμεσού θέλουν να δουν τον Τσέποβιτς να επιστρέφει στα γκολ, το συντομότερο και να δώσει ξανά ποιότητα στην επίθεση της ομάδας. Ο Σέρβος παρασύρθηκε και αυτός στην γενικότερη μετριότητα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, όμως έδειξε ότι δεν είναι χαμηλά τα στάνταρ του. Από την άλλη κάποιος θα μπορούσε να παρατηρήσει ότι δεν έχει τροφοδοτηθεί κατάλληλα και αυτό παίζει τον δικό του ρόλο. Αν μπορέσει και ο ίδιος να ανεβάσει στροφές και πολύ περισσότερο να βρει ξανά επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα αυτό θα ωφελήσει πέραν του ιδίου και την ομάδα του, που θα βρει ξανά αξιοπιστία στην επίθεση της και θα μπορέσει να αποκτήσει εκ νέου το εύκολο γκολ.
Το βάρος αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις, έχει πέσει μεταξύ άλλων και στη σωστή ανάπτυξη, στην επίθεση, αλλά και τα τελειώματα των φάσεων. Στην επίθεση, πέραν του Τσέποβιτς, υπάρχει και η λύση του Μαΐντεβατς, που έχει σκοράρει δύο γκολ, και τον Τσάβες που ακόμα δεν έχει ανοίξει λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα.

Αριστείδου Μιχαήλ