Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Ρεϊβόντε Ράις σύμφωνα με το ιταλικό Sportando, το οποίο αναφέρει πως ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ έχει υπογράψει στην «Ένωση», περιμένοντας, φυσικά, να μηδενίσει τα ban της!
Νωρίτερα, θυμίζουμε, έγινε γνωστό πως τα ban από τη FIFA έφτασαν τα 10, ωστόσο αυτό το οποίο διαρρέεται είναι ότι η ΑΕΚ σκοπεύει να τα μηδενίσει άμεσα και, επίσης άμεσα, να προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ της, ακόμη και πριν το ματς της ερχόμενης Δευτέρας (15/11) κόντρα στη Ρίγα, στα Άνω Λιόσια!
Λίγη ώρα μετά, λοιπόν, προκύπτει το όνομα του Ραϊβόντε Ράις, για τον οποίο αναφέρει το Sportando πως υπέγραψε συμφωνία με την ΑΕΚ, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα ο ατζέντης Τσαρλς Μισουράκα της SLASH Sports!
Ο 29χρονος γκαρντ έπαιξε στην Ιαπωνία την περασμένη σεζόν, έχοντας κατά μέσο όρο 19,8 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ ανά παιχνίδι για την Kyoto Hannaryz.
Ο Ράις έχει παίξει, επίσης, σε Ιταλία, Γαλλία, Ιράν, Μεξικό, Ρωσία και Ισραήλ κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας. Την τελευταία φορά που έπαιξε στην Ευρώπη, είχε κατά μέσο όρο 13,4 πόντους και τρία ριμπάουντ σε 10 αγώνες για την Hapoel Eilat στο Ισραήλ.