Σε ανοδική τροχιά η Άρσεναλ, που κέρδισε με 1-0 τη Γουότφορντ, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και βλέπει άμεσα τετράδα.
Στο 7ο λεπτό ο Φόστερ είπε όχι σε κοντινό γύρισμα του Ομπαμεγιάνγκ και ο Σακά στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ ενώ στο 33’ ο Ρόουζ έκανε πέναλτι στον Λακαζέτ και ο Ομπαμεγιάνγκ το εκτέλεσε αλλά ο Φόστερ πραγματοποίησε καταπληκτική επέμβαση. Μάλιστα στο 43ο λεπτό ο κίπερ της Γουότφορντ, πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Γκάμπριελ μετά από κόρνερ.
Τελικά στο 56ο λεπτό, ο Γουάιτ έκανε όμορφη ενέργεια έξω από την περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Σμιθ Ρόου που έκανε το 1-0 με σουτ έξω από την περιοχή, με τη Γουότφορντ να φωνάζει καθώς στην αρχή της φάσης ο Σαρ συγκρούστηκε με τον Μέιτλαντ Νάιλς και βρισκόταν στο χορτάρι.
Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ «έσβησε» το ματς και απειλήθηκε μόνο στο 86ο λεπτό όταν ο Κινγκ αστόχησε από ιδανική θέση ενώ στο 89’ αποβλήθηκε ο Κούτσκα της Γουότφορντ.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Λοκονγκά, Μέιτλαντ Νάιλς, Σμιθ Ρόου (87’ Ελνενί), Σακά (90+3′ Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (69’ Όντεγκαρντ)
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Φεμένια, Κάθκαρτ (90+4′ Φλέτσερ), Ενκουλού, Ρόουζ, Τουφάν (62’ Ζοάο Πέδρο), Κούτσκα, Σισοκό, Σαρ, Ντένις (74’ Ερνάντεθ), Κινγκ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ