Αν δεν ήταν ο Άρης για παράδειγμα και ήταν το ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια, η Ανόρθωση, ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ ή η ΑΕΛ, έχοντας την πορεία της «ελαφράς ταξιαρχίας», δεν θα λέγαμε ότι είναι ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα; Έχει νικήσει Ανόρθωση, ΑΕΛ και ΑΕΛ, είναι στην τρίτη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, αρά γιατί να μην μπορεί;
Ρεαλιστικά όμως ομιλούντες, με βάση το τι μας έχει δείξει μέχρι και σήμερα στον φετινό μαραθώνιο, είναι ομάδα που δικαιούται -με αποδείξεις- να πάρει τουλάχιστον το ένα από τα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Έχοντας τόσες απουσίες, με τους Καζού και Γιαγκό να είναι παροπλισμένοι και να θεωρούνται από πολλούς τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος ο Άρης έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε την ΑΕΚ. Είναι σφριγηλή ομάδα, το έδειξε και με την ΑΕΛ και το έπραξε ξανά.
Ακόμα και όταν έμεινε με 9 παίκτες στο γήπεδο, πέραν της φάσης με το δοκάρι του Εσπινόσα, «βραχυκύκλωσε» τον αντίπαλο. Και όλα αυτά, υπό τις οδηγίες του Λιάσου Λουκά, που μαζί με τους συνεργάτες του κάνουν εξαιρετική δουλειά στον Άρη.
Ποιος άλλωστε πίστευε ότι θα είχε τέτοια πορεία ο Άρης με τον κύπριο τεχνικό. Η απάντησή του, προς όλους -μας- είναι τα αποτελέσματα. Άρα όπως μπορεί ο Άρης για το… όνειρο, μπορεί και ο Λιάσος!

Κύπρος Εγγλέζος