Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Τζον Φαν Σιπ με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές για να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια, η συζήτηση όμως μετά τα δύο ματς με Ισπανία και Κόσοβο.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και συζήτησε με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για όλα τα θέματα, ακόμα και για το μέλλον του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Όπως προκύπτει από την κουβέντα που έγινε, υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές για να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια, η τελική συζήτηση ομως θα γίνει μετά τα δύο ματς με Ισπανία και Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Εν ολίγοις, το φινάλε της ομάδας θα παίξει ρόλο στην τελική απόφαση και στην αποτίμηση του έργου του προπονητή. Ακόμα δηλαδή και αν δεν τα καταφέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα παίξει ρόλο και ο τρόπος που θα έρθει ο αποκλεισμός.
Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT24, ο Ολλανδός κόουτς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής και τα επόμενα χρόνια, με φόντο το Euro 2024. «Μου αρέσει να είμαι στον πάγκο της Ελλάδας, ο τρόπος που προοδεύουμε και δουλεύουμε, αλλά δεν εξαρτάται μονάχα από εμένα η παραμονή μου. Μου αρέσει εδώ, το απολαμβάνω, βλέπω προοπτική στην Εθνική για να πάμε στο επόμενο επίπεδο».
Πάντως, αυτή την στιγμή στην Εθνική επικεντρώνονται στα δυο κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται στις 11 και στις 14 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ, όπου η γαλανόλευκη θα κυνηγήσει το 2Χ2, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για πρόκριση στα τελικά του Κατάρ το 2022.