Ο διεθνής ποδοσφαιριστής…δίνει κυριολεκτικά τον δικό του αγώνα για να επιστρέψει στις προπονήσεις και να βοηθήσει την ομάδα του.
Από την άλλη, η Ομόνοια προσφέρει τα πάντα στο Γιάννη Κούσουλο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τον καθηλώνει εδώ και τέσσερις μήνες.
Οι τελευταίες εξελίξεις, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, θέλουν τον ποδοσφαιριστή να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης σε πασίγνωστο ιατρικό κέντρο στο Κατάρ ενώ έχει ακολουθήσει επίσης και συγκεκριμένο πρόγραμμα από την ιατρική ομάδα της Ομόνοιας.
Το πρόγραμμα (στο εξωτερικό) αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου αφού χρειάζεται 3-4 βδομάδες ένας ποδοσφαιριστής για να  το ολοκληρώσει.
Τι θα γίνει όμως όταν επιστρέψει στην Κύπρο; Θα μπορέσει να επανενταχθεί με την ομάδα αμέσως ή όχι; Ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί, ανάλογα με το πως ο παίκτης αισθάνεται.
Ελπίζουν όλοι ότι η αποθεραπεία θα φέρει αποτέλεσμα και με αυτή την προοπτική στάλθηκε σε αυτό το σπουδαίο ιατρικό κέντρο ο διεθνής άσος της Ομόνοιας.