Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Ράγιο Βαγιεκάνο και Θέλτα κι εν μέρει έμειναν και οι δύο ικανοποιημένες.
Στο 5ο λεπτό το σουτ του Μπράις Μέντεθ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 13’ η Ράγιο απείλησε με τον Φαλκάο και στο ίδιο λεπτό το σουτ του Ίσι πέρασε μόλις άουτ. Στο 19’ ο Μίνα αστόχησε από ιδανικό σημείο ενώ στο 20’ ο Ντιτούρο είπε όχι σε σουτ του Φραν Γκαρσία. Στο 30’ ο Ντιτούρο έσωσε μετά από κεφαλιά του Φαλκάο και στο 36’ είπε όχι και σε σουτ του Κολομβιανού ενώ στο 39’ ο Σολάρι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά αλλά ο Γκαλιάρδο πλάσαρε πάνω στον Ντιμιτριέβσκι. Στο 42’ ο Ντιτούρο είπε ξανά όχι σε σουτ του Κομεσάνια και στο 45’ ο Ουνάι Λόπεθ αστόχησε από κοντά με κεφαλιά.
Στο 50’ το σουτ του Μπράις κόντραρε αλλά και πάλι ο Ντιμιτριέβσκι είπε όχι και στο 52’ ο Ντιτούρο έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Φραν Γκαρσία.
Στο 67ο λεπτό ο Ντιμιτριέβσκι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπράις Μέντεθ ενώ στο 83’ ο Σκοπιανός είπε όχι και σε πλασέ του Νολίτο.
ΡΑΓΙΟ: Ντιμιτριέβσκι, Μπαλίου, Φραν Γκαρσία, Μαράς, Καρτένα, Ουνάι Λόπεθ (62’ Τρέχο), Άλαβαρο Γκαρσία (86’ Γκουαρντιόλα), Όσκαρ Βαλεντίν (86’ Σις), Κομεσάνια, Φαλκάο (73’ Μπεμπέ), Ίσι Παλαθόν (73’ Εντεκά)
ΘΕΛΤΑ: Ντίτούρο, Μουρίγιο, Κέβιν Βάσκεθ, Αραούχο, Ντένις Σουάρεθ (79’ Άσπας), Γκαλάν (61’ Φοντάν), Μπράις Μέντεθ, Τάπια, Γκαλιάρδο (79’ Γιοκουσλού), Μπελτράν (61’ Νολίτο), Μίνα (22’ Σολάρι)