Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε στη διάσκεψη τύπου του αγώνα ότι η  ομάδα του άξιζε περισσότερα, από την ήττα κόντρα στην ΑΕΛ:

«Είναι δύσκολο να μιλήσω μετά από αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Δεν μπορείς να κυριαρχείς σε ένα τέτοιο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και με ένα σουτ, να δέχεσαι δυο γκολ και να χάσεις. Αυτή  η ιστορία μας ταλαιπωρεί από την 1η αγωνιστική. Δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ, από λάθη, ως ομάδα. Παίξαμε καλά, απέναντι σε μία ομάδα στην έδρα της και αξίζαμε περισσότερα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο, ήταν πιο δύσκολο να τις χάσουμε παρά να τις βάλουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μας στοίχησαν και τα λάθη και η αστοχία. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Η ομάδα προσπάθησε, μπορεί να κάναμε το καλύτερο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, όμως φεύγουμε ηττημένοι».

Για το ότι έχασε εκ νέου η Ανόρθωση εκτός: «Δικαιούμασταν περισσότερα σήμερα, όχι την ισοπαλία, αλλά τη νίκη. Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ήταν πολύ καλό. Δώσαμε όμως το πρώτο γκολ. Κάνουμε πολλά λάθη, για αυτό δεχόμαστε αυτά τα γκολ».

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε κανένα παιχνίδι μέχρι και σήμερα. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος κάνεις λάθη και δεν μπορείς να κερδίσεις».