Με μείον 11 βαθμούς από την 1η θέση και με 10 ομάδες να το ξεπερνούν στη βαθμολογία, πάει να αγωνιστεί με τον Εθνικό Άχνας το ΑΠΟΕΛ.
Η πίεση δεν είναι απλά μεγάλη, αλλά είναι υπερβολική. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, μόνο αν νικήσει, δικαιούται να βλέπει μπροστά. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, όχι απλά θα την καταδικάσει να μείνει στο β΄γκρουπ αλλά ενδεχομένως να της δημιουργήσει και μεγαλύτερα θέματα.
Μπροστά λοιπόν, σε αυτό το μονόδρομο, καλούνται να βρουν διέξοδο με νικηφόρο αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιριστές, απέναντι σε αντίπαλο, ο οποίος είναι μεν στην τελευταία θέση, όμως δεν θεωρείται και ο πιο εύκολος για να το νικήσεις.
Η τελευταία προπόνηση, επιβεβαίωσε την απουσία του Νατέλ, όπως και αυτή του Μάγκλιτσα, Ο προπονητής όμως, έχει την πολυτέλεια να παρατάξει μία ισχυρή 11άδα μέσα από τους παρόντες ποδοσφαιριστές.
Μία πιθανή 11άδα αναμένεται να αποτελείται από τους Μιχαήλ, (Σκουφέτ), Καρώ, Σάβιτς, Πολυκάρπου, Θεοδώρου, Σαμπάλα, Σόουζα, Ντανίλο, Εφραίμ, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια.
Αναμένεται να αγωνιστούν στην επίθεση οι Οκριασβίλι και Κβιλιτάια με τον Εφραίμ σε νέο ρόλο πίσω από τους δύο Γεωργιανούς.