Είναι αλήθεια πως στην Πάφος FC, επικρατεί προβληματισμός για το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει βάλει στο «σακούλι» τους βαθμούς που άξιζε τις τελευταίες αγωνιστικές. Η ήττα από τον Απόλλωνα, μπορεί για κάποιους να ήταν στο… πρόγραμμα, όμως όπως έχασε βαθμούς η ομάδα με Δόξα και Ολυμπιακό, έπρεπε πάση θυσία να πάει στη Λεμεσό και να έχει βαθμολογικό όφελος. Περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν κι ενώ ακολουθεί το  και αυτό τονίστηκε από τον Σεργκέι Λομάκιν.
Ο Ρώσος, εκ των ιδιοκτητών της Πάφου, εξέφρασε μάλιστα και τον προβληματισμό του στο χειρισμό που δέχεται η Πάφος FC από τη διαιτησία. Μεταξύ άλλων, κάλεσε όλους όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα σε συνεδρία και ανέφερε πως πλέον πρέπει να αλλάξει η πολιτική της ομάδας σε αυτό το κομμάτι. 
«Από κάποιους θεωρείται αδυναμία ότι δεν σχολιάζουμε την διαιτησία και αυτό θα αλλάξει», είπε ο εκπρόσωπος τύπου Πολύβιος Παλιούρας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ξεκαθαρίζοντας πλέον τη θέση της Πάφος FC που δεν θα μένει αμέτοχη, εφόσον οι χειρισμοί των διαιτητών, κρίνονται ότι πλήττουν την ομάδα.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Ο Ρούτκο απουσίασε από το παιχνίσι στο Τσίρειο και θα περάσει από MRI. Εντός της βδομάδας θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Μπεριγκό που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων. Στο απουσιολόγιο εν όψει ΠΑΕΕΚ ο τιμωρημένος Πάνιτς , όπως και οι Χότσκο και Λέιτε.

Kύπρος Εγγλέζος