Εξαλλος ήταν ο Μεσούτ Οζίλ με την απόφαση του προπονητή του Βίτορ Περέιρα να τον αντικαταστήσει στο ματς με την Αντβέρπ, περνώντας στη θέση του, τον Δημήτρη Πέλκα.
Η Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αντβέρπ, ένα αποτέλεσμα που φέρνει πιο κοντά τον Ολυμπιακό στην εξασφάλιση της πρόκρισης.

Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου δεν είναι το καλύτερο, καθώς πλέον βρίσκεται στη 3η θέση του ομίλου με 2 βαθμούς και οι ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν αρχίσει από τώρα να εξαφανίζονται.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αντβέρπ, ο Μεσούτ Οζίλ πήρε φανέλα βασικού αλλά στο 66′ ο Βίτορ Περέιρα τον αντικατέστησε περνώντας στη θέση του τον Δημήτρη Πέλκα.

Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, όχι μόνο αντέδρασε στην αλλαγή του από τον προπονητή του, αλλά το έκανε και με επιδεικτικό τρόπο, κλωτσώντας μπουκάλια και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Περέιρα αρνήθηκε να καταδικάσει τις ενέργειες του Οζίλ, τονίζοντας παράλληλα πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του Γερμανού μέσου.

«Χρειαζόμασταν περισσότερη ένταση και φρέσκα πόδια, γι’ αυτό κι έγινε αλλαγή. Ο Μεσούτ τα πήγε καλά σήμερα, ξέρει να κρατάει καλά την μπάλα στα πόδια του, αλλά σήμερα δυσκολευτήκαμε να κρατήσουμε την κατοχή. Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω τι θα συνέβαινε αν δεν τον είχαμε περάσει στον πάγκο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα.

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μεσούτ Οζίλ έχει παράπονα από τον προπονητή του, καθώς μετά την ήττα της Φενέρ από τον Ολυμπιακό πριν από μερικές ημέρες, ο 33χρονος άσος είχε πετάξει τη φανέλα του στον Περέιρα, δείχνοντας τον εκνευρισμό του με την απόφαση να τον περάσει στον πάγκο.