Έχουν πολλούς λόγους να επαναφέρουν την ομάδα στις επιτυχίες. Η κακή πορεία από τη μία, η ανάγκη να αποφύγουν τα χειροτέρα στη βαθμολογία αν τους προσπεράσει η Ανόρθωση, η υποχρέωση προς τον κόσμο τους και βεβαίως η παρουσία του προέδρου στο γήπεδο.
Ο Σταύρος Παπασταύρου, περιμένει με τη σειρά του να δει την ομάδα που θέλει και την ομάδα εκείνη για την οποία κάθε μήνα πληρώνει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, ώστε να έχουν τις καλύτερες συνθήκες οι ποδοσφαιριστές.
Έχουν ευθύνη και υποχρέωση λοιπόν οι ποδοσφαιριστές, όπως ευθύνη έχει και ο προπονητής για να φύγουν νικητές και με καλή εμφάνιση, από τη σημερινή αναμέτρηση στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ανόρθωση.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ: Εξακολουθούν να υπάρχουν 2-3 ερωτηματικά για την απόφαση που θα πάρει ο Μπεργκ γύρω από την αρχική 11άδα.
Ο Φαμπιάνο θα είναι στα δοκάρια, ο Σέχου δεξιά και ο Λέζιακς αριστερά. Ο Γιούστε θα είναι ο ένας στο κέντρο της άμυνας. Την άλλη θέση, διεκδικούν οι Χούμποτσαν και Λανγκ. Μπασιρού και Γιόρντι στη μεσαία γραμμή, αριστερά μάλλον ο Μιξ Ντίσκερουντ με πιθανή παρουσία του Τζιωνή στην επίθεση, είτε με τον Τσέποβιτς, είτε και με τον Παπουλή, είτε και με τον Κακουλλή.
Δεξιά ένας από τους Λοΐζου ή Ζαχαρίου. Γενικά, τα ερωτηματικά αφορούν την επίθεση, ακόμα και τις τέσσερις θέσεις, όπου τα πάντα είναι πιθανά, αφού είναι ακόμα ανοικτό το σενάριο να αγωνιστεί ο Ατιέμγουεν.
Τα πάντα, βρίσκονται στο μυαλό του προπονητή, με τον Μπεργκ να θέλει από την ομάδα του να βρει λύση στο γκολ, στοιχείο το οποίο…μαστίζει φέτος την ομάδα.
Γύρω στις 7-8 χιλιάδες αναμένεται να είναι η προσέλευση των φίλων της Ομόνοιας, χωρίς να αποκλείεται και μεγαλύτερο νούμερο λόγω της τιμής του εισιτηρίου που είναι μόλις στα 2 ευρώ.