Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι το σύνθημα που επικρατεί στην Ομόνοια ενόψει και του ντέρμπι με την Ανόρθωση την Παρασκευή καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι «πράσινοι» θα βρεθούν σε δύσκολα μονοπάτια βαθμολογικά και μη.
Η εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην ΠΑΕΕΚ και η ήττα, καθιστούν δεδομένες τις αλλαγές προκειμένου να προκύψει άμεσα βελτίωση και να υλοποιηθεί ο στόχος απέναντι σε έναν σαφέστατα πιο ποιοτικό αντίπαλο σε σχέση με αυτόν της περασμένης Δευτέρας.
Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που διεκδικούν φανέλα βασικού, ενώ ίσως γίνουν και κάποιες εσωτερικές μετακινήσεις.
Ο Παπουλής και ο Τζιωνής κατά κύριο λόγο χτυπούν πόρτα 11άδας, ενώ είναι και η επιλογή του Κακουλλή που επίσης δεν ήταν βασικός κόντρα στην ΠΑΕΕΚ στην προσπάθεια για να βελτιωθεί η ομάδα οργανωτικά και επιθετικά. Με λιγότερες πιθανότητες θα διεκδικήσουν θέση οι Ατιέμγουεν και Ντούρις.
Όσον αφορά την αμυντική γραμμή, η επιπλέον επιλογή ακούει στο όνομα Αμπντουλάχι Σέχου χωρίς να είναι και δεδομένο ότι θα είναι βασικός. Είναι και ο Νικόλας Παναγιώτου που ήταν πολύ καλός στην Βασιλεία αλλά έμεινε στον πάγκο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Αν επιλεχθεί για την 11άδα ο Σέχου δεν αποκλείεται αν μεταφερθεί στα στόπερ ο Χούμποτσαν.

Χρίστος Χρίστου