Στο ίδιο έργο ο Χένινγκ Μπεργκ. Μπροστά στο ίδιο σενάριο ο Νορβηγός εν όψει του ότι έχει διπλή υποχρέωση η Ομόνοια.
Την Πέμπτη το βράδυ ( βλέπε 22:00) στη Βασιλεία και τη Δευτέρα το βράδυ ( βλέπε 19:00) με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο.
Το τι θα κάνει ο προπονητής, είναι απλό και ξεκάθαρο. Πολλές αλλαγές με τις 11άδες των δύο αγώνων, να έχουν διαφορές στα πρόσωπα.
Το πρωτάθλημα, είναι προτεραιότητα, αλλά θα γίνει και μία καλή προσπάθεια μέσα στη δύσκολη έδρα των Ελβετών οι οποίοι είναι το φαβορί για την 1η θέση στον όμιλο.
Η αποστολή των «πρασίνων» αναχωρεί την Τετάρτη στις 9:00 για τη Βασιλεία ενώ στον αγώνα αναμένεται να έχει την συμπαράσταση, περίπου 900 φιλάθλων της.
Θα επιστρέψει την Παρασκευή νωρίς το απόγευμα και θα έχει μπροστά της ένα 48ωρο για να προπονηθεί η ομάδα εν όψει της ΠΑΕΕΚ.
Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά. Ο Σέχου θα βρεθεί στην 11άδα με τη Βασιλεία ενώ θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας με την ΠΑΕΕΚ.
Εκτός παραμένουν οι Μποτεάκ και Κούσουλος. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον Ντίσκερουντ, ο οποίος θα προφυλαχθεί στο ευρωπαϊκό για να παίξει με την ΠΑΕΕΚ.
Η αγωνιστική ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών, θα διαπιστωθεί στην προπόνηση της Τρίτης και ακολούθως ο Μπεργκ αναμένεται να ανακοινώσει την επίσημη αποστολή για το ταξίδι στη Βασιλεία.