Διαβάστε τις δηλώσεις του Μπεργκ στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Βασιλεία:
«Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος από την εμφάνιση και την στάση των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο. Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Ήμασταν άτυχοι με το πέναλτι που δόθηκε εναντίον μας, ενώ εμείς μπορούσαμε να έχουμε ακόμα ένα πέναλτι. Ο αντίπαλος μετά το 2-1 δεν είχε τις κλασσικές ευκαιρίες που είχαμε εμείς για να ισοφαρίσουμε. Σε ένα άλλο παιχνίδι, μπορούσαμε να φύγουμε με βαθμούς από το γήπεδο κόντρα στην Βασιλεία», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Πάντα προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα. Είχαμε καλά παιχνίδια στον όμιλο με την Καϊράτ και την Καραμπάχ για 60 περίπου λεπτά. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο καλύτερό μας επίπεδο. Τώρα όμως έχουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, το οποίο πάντα είναι η προτεραιότητα μας».
Στη συνέχεια ακολούθησε η συνέντευξη τύπου όπου έστειλε μήνυμα στον κόσμο: «Οι φίλαθλοι αυτοί είναι κορυφαίοι! Με τον τρόπο που τραγουδούσαν, με το πάθους που ακούγαμε στην φωνή τους… Ήταν ωραίο που τους είχαμε μαζί μας. Τους θέλαμε και πέρσι αλλά δεν ήταν εφικτό. Νιώθουμε πολύ ωραία και με αυτό τον κόσμο καταλαβαίνουμε τι είναι η Ομόνοια. Είμαι σίγουρος ότι και οι παίκτες είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την παρουσία. Το ταξίδι δεν ήταν κοντινό, είμαστε εντυπωσιασμένοι από το πάθος και τη στήριξή τους. Μπορεί να μην ήρθε η νίκη αλλά είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση».
Για τις τέσσερις αλλαγές στο ημίχρονο: «Σήμερα δεν ήταν όλοι οι παίκτες 100% να παίξουν 90 λεπτά σε αυτό το επίπεδο μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να έχουμε έτοιμους όλους τους παίκτες για το επόμενο παιχνίδι. Ένιωσα ότι μπορούσα να κάνω αλλαγές και να διατηρήσουμε το επίπεδο και για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι δούλεψε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες με Κακουλλή και Ντούρις».