Επ’ αόριστον εκτός δράσης για την Μπαρτσελόνα τέθηκε ο Σερχιο Αγουέρο, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι έχει καρδιακή αρρυθμία.
Αλλαγή στο 41΄ του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές έγινε ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος παραπονέθηκε για ζαλάδες και πόνο στο στήθος.
Αμέσως ο Αργεντινός άσος των «μπλαουγκράνα» διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και διανυκτέρευσε ενώ τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων, στις οποίες και υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει καρδιακή αρρυθμία.
Ο πρώην άσος της Μάντεστερ Σίτι και της Ατλέτικο Μαδρίτης, θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και στην συνέχεια θα αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί το ξαφνικό πρόβλημα της υγείας του.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Αγουέρο είναι ψύχραιμος, καθώς φέρεται να είχε αντιμετωπίσει μια ανάλογη περιπέτεια σε ηλικία 12 ετών. Μέχρι νεοτέρας, ο παίκτης τίθεται επ’ αόριστον εκτός πλάνων της Μπαρτσελόνα.
Αυτό σημαίνει πως σε πρώτη φάση χάνει τον εκτός έδρας αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League που θα γίνει την Τρίτη (2/11). Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παίκτη βρίσκονται η μητέρα του, ο αδερφός του και η σύντροφός του…