Ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ Μάκης Σεργίδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy και στάθηκε και στο σημερινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Εθνικό στο ΓΣΠ. Γνωρίζει από πρώτο χέρι και τις δύο ομάδες μιας και η δική του ομάδα η ΠΑΕΕΚ τις αντιμετώπισε στο πρωτάθλημα. Τον Εθνικό τον νίκησε, ενώ από το ΑΠΟΕΛ έχασε.
«Όπως και να πάει το ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με τον Εθνικό αλλά και στα επόμενα παιχνίδια, όποιες και να είναι οι απουσίες, όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα είναι με την πλάτη στον τοίχο. Οποιαδήποτε απώλεια βαθμών κόντρα στον Εθνικό θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα καθώς δεν θα είναι καθόλου εύκολο να καλυφθεί η διαφορά αν αναλογιστεί κανείς ότι θα έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο από Ομόνοια, ΑΕΛ και Ανόρθωση. Είναι φαβορί το ΑΠΟΕΛ, αυτό είναι ξεκάθαρο αλλά δεν θα είναι και εύκολο το έργο του κόντρα στον Εθνικό που επίσης είναι βαθμολογικά πιεσμένος. Αν ήταν άλλη στιγμή θα λέγαμε ότι το ΑΠΟΕΛ θα καθάριζε εύκολα το ματς αλλά αυτή την φορά θα κριθεί στις λεπτομέρειες με το ΑΠΟΕΛ όμως να εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο.
Το ΑΠΟΕΛ έχει τους ποδοσφαιριστές που αν παίξουν ανάλογα με τις δυνατότητες τους όχι μόνο τον Εθνικό μπορούν να νικήσουν αλλά οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να βγουν από αυτή την δύσκολη κατάσταση» μας είπε ο κ. Σεργίδης.