Μετά την ήττα από τον Άρη, ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα, περιμέναμε να νικήσουμε και έπρεπε να νικήσουμε. Συγχαρητήρια στον Λιάσο για στην σπουδαία δουλειά, είναι πολύ καλή ομάδα ο Άρης. Χάσαμε ευκαιρίες, ειδικά στο α’ ημίχρονο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σε άλλα παιχνίδια δεν παίξαμε τόσο καλά και νικήσαμε όπως με την Ανόρθωση. Βλέπω κάτι που μυρίζει ΑΕΛ από πέρσι και γι’ αυτό είμαι ευχαριστημένος. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ζωή, να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και θα έρθουν τα αποτελέσματα».
Τι πήγε λάθος; «Το λάθος ήταν που δεν σκοράραμε και δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ. Δεν ήταν εύκολο μετά από αυτό που έγινε με τον Εθνικό. Αλήθεια βλέπω μπροστά. Είδα κάποια πράγματα, κάποιοι παίκτες επέστρεψαν και άρχισαν να παίζουν καλά. Είμαστε ομάδα όταν κερδίζουμε και όταν χάνουμε. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη στήριξη. Ο κόσμος της ΑΕΛ ξέρει από δύσκολες στιγμές και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».
Δεν βάλατε στο β’ ημίχρονο την πίεση που περιμένατε να βάλετε, γιατί; «Έλειψε το καθαρό μυαλό. Έπαιξε πολύ καλά αμυντικά ο Άρης».
Για την συνέχεια: «Πέρσι είχαμε λιγότερους βαθμούς. Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο αυτά βλέπουμε. Κάποια πράγματα δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσουν. Κάποιοι παίκτες δεν είναι στην καλύτερη τους φόρμα και περιμένουμε, πρέπει να μείνουν στον πάγκο να παίξουν άλλοι, να αλλάξουμε σύστημα και ξέρουμε ποιο είναι το σύστημα γι’ αυτή την ομάδα. Κάποιες φορές πρέπει να αλλάξουμε πράγματα για να ξυπνήσουμε κάποιους παίκτες. Αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν φοβάμαι καθόλου. Είναι πολύ καλοί οι ποδοσφαιριστές μας και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν καλύτερα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο για την ΑΕΛ να κάνει δεύτερη συνεχόμενη καλή χρονιά. Αν πάμε πίσω θα δούμε ότι η ΑΕΛ δεν κάνει καλή σεζόν μετά από μια καλή χρονιά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Δεν θα είναι εύκολη χρονιά για κανέναν. Γι’ αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την ΑΕΛ να παίζει καλά».