Όρθια στο 90+4’ έμεινε η Ατάλαντα που πήρε την ισοπαλία 2-2 από τη Λάτσιο χάρη σε γκολ του Ντε Ρόουν.

Μετά από ένα πρώτο αναγνωριστικό τέταρτο, η Λάτσιο βγήκε μπροστά κα άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό. Ο Κατάλντι έβγαλε κάθετα στον Ιμόμπιλε, που πλάσαρε και είδε τον Μούσο να του λέει όχι, αλλά ο Πέδρο πήρε το ριμπάουντ και με νέο πλασέ σε κενό τέρμα, έγραψε το 1-0.

Όλα έδειχναν πως η Λάτσιο θα πήγαινε προηγούμενη στην ανάπαυλα όμως στο 45+1’ ο Σαπάτα ξέφυγε στα δεξιά από τον Μάρουσιτς και με όμορο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1.

Στο 55ο λεπτό ο Ιμόμπιλε έκανε το σουτ από αριστερά αλλά ο Μούσο του είπε όχι και στο 74’ ο Πέδρο άνοιξε αριστερά στον Σάβιτς, εκείνος γύρισε με τη μία για τον Ιμόμπιλε και ο Ιταλός πλάσαρε από κοντά για το 1-2.

Στο 82ο λεπτό ο Μούσο νίκησε τον Μόρο σε τετ α τετ, ενώ στο 85’ ο Σαπάτα έκανε το γύρισμα για το Μουριέλ αλλά ο τελευταίος πλάσαρε μόλις έξω. Τελικά στο 90+4’ ο Μαλινόβσκι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντε Ρόουν πλάσαρε με τη μία από το ύψος του πέναλτι κι έγραψε το 2-2.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τζαπακόστα (83’ Πίκολι), Ντεμιράλ, Μέλε, Λοβάτο (67’ Σκαλβίνι), Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (59’ Μαλινόβσκι), Κοουπμάινερς, Ίλιτσιτς (67’ Μουριέλ), Σαπάτα

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Χισάι, Λουίζ Φελίπε, Κατάλντι (77’ Λέιβα), Λουίς Αλμπέρτο (68’ Μπάσιτς), Πέδρο, Σάβιτς, Ιμόμπιλε (86’ Μουρίκι), Άντερσον (77’ Μόρο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ