Η Λάτσιο πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή και υποχρέωσε τους πρωταθλητές στην πρώτη του φετινή ήττα. Πολύ πίσω θα μείνει η Ίντερ αν κερδίσουν Μίλαν και Νάπολι ενώ η Λάτσιο έπιασε πεντάδα.

Στο 10ο λεπτό το σουτ του Λέιβα από το ύψος της περιοχής, πέρασε λίγο έξω ενώ στην κόντρα ο Μπαρέλα κέρδισε πέναλτι από τον Χισάι και ο Πέρισιτς το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Στο 24ο λεπτό ο Άντερσον έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Μπάσιτς πλάσαρε από το πέναλτι αλλά ο Χαντάνοβιτς έσωσε με τα πόδια, ενώ στο 34’ ήταν η σειρά του Ρέινα να πει όχι σε σουτ του Πέρισιτς.

Στο 62ο λεπτό η Λάτσιο κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπαζτόνι μετά από κεφαλιά του Πάτρικ, ενώ στο 81’ ήρθε το 2ο γκολ για τη Λάτσιο.

Ο Άντερσον άνοιξε αριστερά στον Ιμόμπιλε που έκανε το σουτ και είδε τον  Χαντάνοβιτς να σώζει αλλά ο Άντερσον ακολούθησε τη φάση και πλάσαρε εξ επαφής για το 2-1. Οι παίκτες της Ίντερ διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ήρθαν σχεδόν στα χέρια με εκείνους της Λάτσιο, καθώς ο Ντιμάρκο ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Και στο 90+1’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλμπέρτο από δεξιά ο Σάβιτς με κεφαλιά έγραψε το 3-1 και στο 90+5′ το σουτ του Ντε Φράι σταμάτησε πάνω στον πεσμένο, Λουίζ Φελίπε.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Χισάι (66’ Λατσάρι), Λουίζ Φελίπε, Πάτρικ, Μάρουσιτς, Λέιβα (85’ Κατάλντι), Σάβιτς, Μπάσιτς (66’ Λουίς Αλμπέρτο), Πέδρο (75’ Τζακάνι), Άντερσον (86’ Άκπα Άκπρο), Ιμόμπιλε.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαζτόνι (67’ Ντάμφρις), Ντιμάρκο, Νταρμιάν, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (67’ Βεσίνο), Μπαρέλα (86’ Τσαλχάνογλου), Πέρισιτς (67′ Κορέα), Ντζέκο (75’ Λαουτάρο Μαρτίνες).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ