Τι να σου κάνει και ο Σέρχι Μπαρχουάν μέσα σε λίγα 24ωρα. Ο 49χρονος τεχνικός αντικατέστησε τον Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα αλλά και πάλι οι «μπλαλουγκράνα» δεν βλέπονται.
Οι Καταλανοί κόλλησαν στο 1-1 με την Αλαβές και μάλιστα μέσα στο «Καμπ Νόου» και ίσως βρεθούν εκτός δεκάδας αύριο.
Στο 19ο λεπτό ο Σίβερα έσωσε μετά από σουτ του Έρικ Γκαρσία ενώ στο 22’ το μακρινό σουτ του Αγουέρο, έφυγε μόλις έξω και στο 30’ η κεφαλιά του Έντγκαρ Μέντεθ, έξυσε το δοκάρι της Μπαρτσελόνα.
Οι Καταλανοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Ντεπάι πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και με απίθανο σουτ έκανε το 1-0.
Ωστόσο στο 53’ ο Ριόχα έκανε απίθανη ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μαζί και τον Τερ Στέγκεν και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-1. Στο 61ο λεπτό η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι με τον Ντεπάι, ενώ στο 62’ ο Σίβερα έσωσε μετά από σουτ του Ολλανδού.
Στο 84ο λεπτό το σουτ του Κοουτίνιο πέρασε μόλις έξω ενώ στο 88’ η Αλαβές έφυγε στην κόντρα και ο Πελίστρι αστόχησε από κοντά.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Μινγκέθα (79’ Εζαλζουλί), Πικέ (70’ Λενγκλέ), Έρικ Γκαρσία, Μπούσκετς, Γκάβι (70’ Πουτς), Νίκο Γκονζάλες (79’ Αλέις Μπαλντέ), Ντεπάι, Ντεστ, Αγουέρο (40’ Κοουτίνιο).
ΑΛΑΒΕΣ: Σίβερα, Ναβάρο (21’ Αγιρεγαμπίρια), Λαγουάρδια, Λεζέν, Ντουάρτε, Λουμ, Μογιά (79’ Mανού Γκαρσία), Πονς (63’ Πίνα), Έντγκαρ Μέντεθ (63’ Πελίστρι), Ριόχα, Χοσέλου (79’ Σιλά).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ