Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κυριαρχήσει απέναντι στη Σλόβαν και το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Άκπομ. Πέντε λεπτά μετά όμως ήρθε το 1-1. Ο Χέντι έκανε το σουτ, ο Πασχαλάκης έδιωξε και στην επαναφορά ο Γκριν σκόραρε. Στο 16′ ο Σβαμπ βγήκε σε καλή θέση αλλά σούταρε ψηλά. Ο Χέντι στο 37′ έκανε την κούρσα και σούταρε από πλάγια θέση με τον Πασχαλάκη να διώχνει με γροθιές. Στο 45′ ο Ντράζιτς άδειασε τον Μιχάι και βγήκε μόνος του με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ο οποίος βγήκε νικητής από τη μονομαχία.

Στην επανάληψη η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 59′ όταν η Σλόβαν έφυγε στην κόντρα και ο Μιχαηλίδης έκοψε σωτήρια για τον ΠΑΟΚ προ του Γκριν. Στο 72′ ο Μιτρίτσα πλάσαρε από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα άουτ. Επτά λεπτά μετά ο Ζμραλ σούταρε με τη μία και δεν βρήκε στόχο. Στο 84′ ο Μπραζ βγήκε απέναντι στον Πασχαλάκη αλλά πιεζόμενος πλάσαρε χωρίς δύναμη. Ο Μπίσεσβαρ στις καθυστερήσεις δεν κατάλαβε ότι η μπάλα του είχε στρωθεί και σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (69’Βιεϊρίνια), Εσίτι, Σβαμπ (68’Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (58΄Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα (74’Κωνσταντέλιας), Άκπομ (74’Σφιντέρσκι).

ΣΛΟΒΑΝ: Τσόβαν, Κάσια, Μποζίκοφ, Πάουσεκ, Μεντβέντεφ (82’Αμπένα), Κανκάβα, Ντε Καμπς (33’Άγκμπο), Ντράζιτς (70’Ζμραλ), Χέντι, Γκριν (82’Τσάβριτς), Ντα Σίλβα (70’Μπραζ).