Συμπληρώθηκαν πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα futsal και μέσα από αυτά τα παιχνίδια καταλάβαμε ένα πράγμα… ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για κανέναν.
Τελικά κάτι ήξεραν περισσότερο οι φουτσαλιστές των ομάδων όταν μιλούσαν στο balla.com.cy μετά την 1η και την 2η αγωνιστική και μας έλεγαν ότι υπάρχουν πέντε ισοδύναμες ομάδες.
Βέβαια τότε… άφηναν εκτός την Αραράτ η οποία με το εμφαντικό 7-4 επί της Ανόρθωσης και μάλιστα εκτός έδρας έδειξε ότι δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν.

Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να ξεχώρισε βαθμολογικά σε σχέση με τους υπόλοιπους οι οποίοι μεταξύ τους έχουν ελάχιστες βαθμολογικές διαφορές όμως μπορούν να αλλάξουν πολλά σε μερικές αγωνιστικές.
Συν τοις άλλοις ο νέος τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος ουσιαστικά εκμηδενίζει τις βαθμολογικές διαφορές και η ουσία είναι τι θα κάνουν οι ομάδες στα πλέι οφ. Απλά οι βαθμοί που παίρνουν στην κανονική διάρκεια θα καθορίσουν την βαθμολογική τους θέση και το πλεονέκτημα της έδρας όσο πλεονέκτημα μπορεί να είναι αυτό.

«Όντως είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι ελάχιστες έως και καθόλου. Ακόμα και η Αραράτ με τη νίκη επί της Ανόρθωσης έδειξε ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Θεωρώ ότι οι υπόλοιποι είναι λίγο-πολύ ισοδύναμοι. Θα ανέβει και η Ανόρθωση η οποία άργησε να χτιστεί και θέλει τον χρόνο της. Θα ζήσουμε ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων και αυτό είναι πολύ καλό για το άθλημα» δήλωσε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιάννος Μυλωνάς ο οποίος τόνισε ξανά ότι ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλου.

Είναι σημαντική επόμενη αγωνιστική με τα δύο ντέρμπι σε Λεμεσό και Λάρνακα.
Η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, ενώ η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει και την Ομόνοια. Βέβαια με τα προβλήματα που αποκόμισε το ΑΠΟΕΛ από το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην Αραράτ. Έχασε με αποβολή τους δύο Βραζιλιάνους και τραυματίστηκαν οι δύο τερματοφύλακες (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
19:00 ΑΕΛΑΕΚ
19:00 ΑΠΟΕΛ-ΑΡΑΡΑΤ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
20:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ