Δεν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο ποδοσφαιριστής από το Τρίνινταντ και δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τον Άρη.
Η σημερινή (29/10) προπόνηση της ΑΕΚ είχε αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με την επιθυμία του Λιβάι Γκαρσία να δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα ή σε μέρος του, αλλά στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή από το Τρίνινταντ η επιθυμία δεν μπορεί προς το παρόν να είναι ο καθοριστικός παράγοντας.
Η ευαισθησία στο σημείο το οποίο έχει πρόβλημα μετά την σοκαριστική του πτώση στο εδαφος στο ματς με τον Βόλο, δεν αφήνει περιθώρια για πολλά ρίσκα κι έτσι ο Λιβάι έμεινε εκτός κι από την σημερινή προπόνηση, που ξεκίνησε στις 11 το πρωί κι έχει ήδη ολοκληρωθεί. Το ίδιο συνέβη και με τον Νορντίν Άμραμπατ που κι αυτός συνεχίζει με ατομικό από τις αρχές της εβδομάδας, με το πρόβλημα που έχει στον ώμο.
Έτσι, ο Αργύρης Γιαννίκης και στην σημερινή προπόνηση δούλεψε πλάνα με δεδομένη την απουσία και των δύο. Στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία υπάρχει βέβαια και η προπόνηση του Σαββάτου, αλλά μιλάμε ήδη για ένα γεμάτο πενθήμερο εκτός προπονήσεων. Ακόμη δηλαδή κι αν γινόταν αυτό που μοιάζει με θαύμα, ο Λιβάι δύσκολα θα υπολογιζόταν για κάτι περισσότερο από επιλογή στον πάγκο και με την ευχή βέβαια να μη χρειαζόταν να χρησιμοποιηθεί. Το καλό ωστόσο είναι πως πλέον υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να προλάβει να βοηθήσει με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη, στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή.