Πολλές φορές γράψαμε για πύρρειο νίκη μιας ομάδας αλλά η νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΚ με 6-4 για την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα futsal είναι ακριβώς αυτό το πράγμα.
Ήταν ένα ντέρμπι κορυφής και το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να το πάρει χάνοντας κατά την διάρκεια του αγώνα τους δύο τερματοφύλακες του Πάρη Ψιλογένη και Χριστόφορο Κόνιαλη λόγω τραυματισμών καθώς επίσης και τους δύο Βραζιλιάνους Ραφίνια και Σοροκάπα οι οποίοι αποβλήθηκαν.
Όσον αφορά τους δύο τερματοφύλακες, αναμένεται να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους με την ελπίδα ότι δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό καθώς ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια.

Ο Χρίστος Χριστοδούλου ο οποίος κλήθηκε να αναλάβει ρόλο τερματοφύλακα τα πήγε περίφημα και κυριολεκτικά κράτησε την ομάδα του. Δεν είναι τερματοφύλακας αλλά πολλές φορές χρησιμοποιήθηκε σαν fly keeper και όπως και να το κάνουμε μπορούσε καλύτερα από τους υπόλοιπους να σταθεί κάτω από τα δοκάρια και ανταπεξήλθε στον απόλυτο βαθμό.
Όσον αφορά τους δύο Βραζιλιάνους, ο Ραφίνια θα χάσει σίγουρα το επόμενο παιχνίδι με την Αραράτ καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ο Σοροκάπα θα χάσει και το ντέρμπι με την Ομόνοια καθώς αποβλήθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται η πολύ καλή παρουσία των Χάρη Κουλουππά και Αλέξη Τσίτσου οι οποίοι ήταν οι άτυχοι της περσινής σεζόν καθώς υπέστησαν ρήξη χιαστών και φέτος επέστρεψαν… σαν νέες μεταγραφές. Μέσα από τα παιχνίδια γίνονται καλύτεροι και στο ΑΠΟΕΛ με την πάροδο του χρόνου περιμένουν πολύ περισσότερα από αυτούς.

Χρίστος Χρίστου