Με προπόνηση στο ΑΕΚ Αrena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα με τη Μάλτα (Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, 19:00, ΑΕΚ Arena).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για τον αγώνα, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 8ου προκριματικού αγώνα του Μουντιάλ 2022.

Συμμετείχαν στην προπόνηση αλλά δεν υπολογίζονται για τον αγώνα λόγω καρτών οι Αρτυματάς και Αβραάμ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι 21 ποδοσφαιριστές:

Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Κεραυνός, Πάρης Ψάλτης, Μάριος Δημητρίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Παναγιώτου, Νικόλας Ιωάννου, Ραφαήλ Μάμας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος,  Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία, Ανδρόνικος Κακουλή, Λοϊζος Λοϊζου, Μαρίνος Τζιωνής, Πιέρος Σωτηρίου και  Φώτης Παπουλής.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ολλανδός Dennis Higler.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ (Προπονητής)

«Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για το που είμαστε ως Εθνική ομάδα αυτή την στιγμή. Ούτε για μένα δεν είναι εύκολο να έχουμε συνεχόμενες ήττες αλλά πρέπει να βλέπουμε και με ποιες ομάδες αγωνιζόμαστε».

Θα δούμε κάποιες αλλαγές αύριο;

«Σίγουρα θα γίνουν δυο αλλαγές λόγω των απουσιών. Απ’ εκεί και πέρα θα δούμε την προπόνηση. Ειδικά στην αμυντική μας γραμμή δεν παίξαμε ποτέ με τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Εγώ αντικειμενικά φαντάζομαι μια Κύπρο που θα παίξει καλύτερα και θα είναι πιο διεκδικητική. Δεν μπορεί να γίνει άμεσα αυτό το πράγμα. Θέλουμε την παρουσία των φιλάθλων μας, εκείνοι θα δώσουν το κίνητρο».

Είναι στη σκέψη σας να παίξετε πιο επιθετικά;

«Δήλωση πριν το παιχνίδι για την αγωνιστική παρουσία δεν θα κάνω. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα».

 

ΠΙΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ 

«Θα είμαι σύντομος και περιεκτικός. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε όλο μας το είναι για να πάρουμε τη νίκη έστω και με μισό μηδέν. Δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος».

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

***Ανανεώνεται***