Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ θα φέρει αλλαγές στην 11άδα του Απόλλωνα στο επόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Μετά τη διακοπή οι φίλοι των «γαλάζιων» θα δουν έναν… άλλο Απόλλωνα, αλλά αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ήττα από την ΑΕΚ. Κάποιοι παίκτες που προορίζονταν ούτως ή άλλως για βασικοί για διάφορους λόγους δεν ήταν έτοιμοι ως τώρα, αλλά πλέον είναι πανέτοιμοι να αγωνιστούν στο αρχικό σχήμα.

Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει ο στόπερ Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αναμένεται να ντεμπουτάρει με την Ομόνοια, ειδικά αν δεν προλάβει να επιστρέψει ο Κατελάρης. Το ενδεχόμενο να είναι ξανά δίπλα στον Ρομπέρζ ο Ουέλιγκτον Νασιμέντο είναι… απίθανο μετά τα λάθη που έκανε ξανά.

Βασικός είναι πιθανό να είναι και ο γκολκίπερ Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί μετά την πρεμιέρα με τον Εθνικό Άχνας λόγω τραυματισμού. Έτοιμοι να αγωνιστούν στην 11άδα είναι πλέον και οι δύο παίκτες που προορίζονταν για βασικοί στα αμυντικά άκρα, ο Χάρης Μαυρίας και ο Χαϊτάμ Αλεσάμι. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ μπήκαν στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και όλα δείχνουν πως με την Ομόνοια θα είναι βασικοί.

Στην 11άδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Χάμπος Κυριάκου, από τη στιγμή που το σύστημα χωρίς καθαρό χαφ που είχε λειτουργήσει με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ έγινε «κομμάτια» από την ΑΕΚ.

Είναι, δηλαδή, πιθανό απέναντι στην Ομόνοια ο Απόλλωνας να παραταχθεί με έως και πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να προχωρά σε… λίφτινγκ της 11άδας. 

Ειρήνη Σπυροπούλου