Με προπόνηση στο Δασάκι ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00. Ελεύθερη είσοδος για το φίλαθλο κοινό, απευθείας από τη Cablenet ο αγώνας.
Η ομάδα μας με απολογισμό επτά βαθμούς στα τρία της πρώτα παιχνίδια, θα επιδιώξει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα μας σταθεροποιήσει στα ψηλά της κατάταξης του 4ου ομίλου.
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής περιμένει από τους διεθνείς μας το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους σε αυτή τη δύσκολη και καθοριστική αναμέτρηση με την πρωτοπόρο του ομίλου Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Γιάννος Οκκάς θα παρατάξει σχήμα με αλλαγές σε σχέση με προηγούμενους αγώνες και όλες αυτές τις ημέρες που προηγήθηκαν, στις προπονήσεις επικεντρώθηκε στον τομέα της τακτικής.
Την Ελλάδα την αντιμετωπίσαμε ξανά στην πρεμιέρα, στο ισόπαλο 0-0 της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ελλάδα 4 8-1 8
2. Κύπρος 3 12-0 7
3. Πορτογαλία 2 12-0 6
4. Ισλανδία 2 3-2 4
5. Λευκορωσία 3 1-5 0
6. Λιχτενστάιν 4 0-28 0

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, στέκεται και γρασίδιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται και γρασίδι