Για τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, τη θέση της Ανόρθωσης και όλα τα θέματα που αφορούν τη βαρωσιώτικη ομάδα, όπου μεταξύ άλλων και η «κόντρα» με το ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Χριστοφόρου.
Για τη Συνέλευση της ΚΟΠ: «Ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό. Δεν συνδέεται με οτιδήποτε συνέβη το τελευταίο διάστημα, όμως δεν θα μπορούσε να απασχολήσει το θέμα διαιτησίας. Εμείς επαναλάβαμε τις διαχρονικές μας θέσεις, που είναι ότι η Ανόρθωση χωρίς να δίνει λευκή επιταγή, στηρίζει την κυπριακή διαιτησία. Πρέπει να εξαντλούνται οι πιθανότητες να ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα με Κύπριους διαιτητές. Αυτή τη στιγμή στο VAR υπάρχουν ξένοι και έτσι θα συνεχίσουν τα πράγματα. Στην πορεία, αν όλες οι υπόλοιπες ομάδες θέλουν ξένους, δεν θα επιμείνουμε δογματικά στη θέση μας».
Για το ότι αν οι ξένοι είναι προσωρινή λύση: «Αυτός είναι και ο λόγος που επιμένουμε ότι δεν θα μας λύσει το πρόβλημα. Κάθε χρόνο τίθεται ή γίνεται να έρχονται ξένοι. Η ουσία είναι ότι τα παράπονα και η ίδια συζήτηση δεν αλλάζει».
Για τον απόηχο του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει στην τελευταία ανακοίνωση ότι δεν θα επανέλθουμε. Δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε. Ο καθένας από όσα λέει και όσα διαχρονικά έχει κάνει, είναι εκεί και κρίνεται. Ο ουδέτερος κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τι έχει συμβεί εδώ και δεκαετίες και τι συμβαίνει στην παρούσα φάση. Δεν θεωρούμε ότι θα προσφέρει κάτι να συνεχιστεί η συζήτηση».
Για τα όσα προσάπτει το ΑΠΟΕΛ στον Ουάρντα: «Υπάρχουν αρμόδια όργανα. Αν κρίνουν ότι έγινε κάτι δεν έχουμε κάτι να να πούμε. Κάναμε λόγο για κάποιες συμπεριφορές, όμως δεν κρίθηκε ότι είναι λόγος για δημόσια συζήτηση».
Για την ανανέωση του συμβολαίου του Αρτυματά: «Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αναφέρθηκε μόνο στο συμβόλαιο του αρχηγού αλλά σε όλα. Είναι θέματα που η διοίκηση τα έχει υπόψιν και θα τα χειριστεί εν ευθέτω χρόνο».
Για τα αγωνιστικά: «Δόθηκε διήμερο ρεπό, αύριο θα επανέλθουν στη δουλειά. Πήραν ανάσες, να γεμίσουν μπαταρίες και να έρθουν πίσω πιο ήρεμοι. Ο Αμπαρτζουμιάν έχει καλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή με την ΑΕΛ, για τον Μπουσουλάτζιτς τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετές προπονήσεις».