Απομένει μία προπόνηση για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Απόλλωνα για το παιχνίδι με την Πάφο και ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ γνωρίζει ποιους θα έχει και ποιους όχι στην διάθεση του και ανάλογο καταστρώνει το πλάνο του.
Το πιθανότερο είναι ότι ο Γερμανός προπονητής θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές που μπήκαν σαν αλλαγή στο ΓΣΠ, αυτή την φορά διεκδικούν με αξιώσεις θέση στην 11άδα.
Ο Χρίστος Αλμπάνης, ο Ίλιαν Ίλιεφ και ο Χαιτάμ Αλεσάμι κατά κύριο λόγο είναι οι ποδοσφαιριστές που γλυκοκοιτάζουν το αρχικό σχήμα και αν όχι και οι τρεις, κάποιοι από αυτούς θα είναι βασικοί.
Για τον Ίλιεφ πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή στη μεσαία γραμμή, ενώ για τον Αλμπάνη θα ξεκαθαρίσει ανάλογα με τον σχηματισμό με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα ο προπονητής. Με τριάδα στη μεσαία γραμμή… δυσκολεύεται ο Ελλαδίτης αλλά με τετράδα με καθαρό ακραίο επιθετικό μπορεί να κάνει την διαφορά.

Όταν ο Τσόρνιγκερ το γύρισε το σχήμα στο ΓΣΠ και τον έριξε στο παιχνίδι δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην Ομόνοια και η αλήθεια να λέγεται, ο κόουτς σκέφτεται ακόμα και να αλλάξει τον σχηματισμό.
Δοκίμασε στην προπόνηση και σύστημα 4-1-3-2 και ένα 4-4-2 με κάποιες παραλλαγές και όλα είναι ακόμα ανοικτά για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΥΜ
Αν όλα πάνε βάση προγράμματος, στην προπόνηση της Παρασκευής θα συμμετάσχει και ο Άρνο Τζουμ. Ο Καμερουνέζος μέσος ιατρικά είναι έτοιμος και θα μπει στις προπονήσεις αλλά δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου. Θα φουλάρει για να καλύψει αρκετό από το χαμένο έδαφος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Δεν υπολογίζονται ενόψει Πάφου ούτε οι Κατελάρης και Μάρκοβιτς.

Χρίστος Χρίστου