Ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς έμεινε εκτός αποστολής από τα τελευταία δύο παιχνίδια με Γάνδη και ΑΠΟΕΛ, καθώς αισθάνεται εκ νέου ενοχλήσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο τραυματισμός του Βόσνιου μέσου έχει σχέση με το πρόβλημα που είχε παλαιότερα και τον ανάγκασε να μπει στο χειρουργείο. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 15 Απριλίου στη Δανία, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο.
Επανήλθε, αλλά αισθάνεται εκ νέου ενοχλήσεις κοντά στο σημείο του προηγούμενου του τραυματισμού. Ο Μπουσουλάτζιτς θα πρέπει να ακολουθήσει ξανά νέο ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Προς το παρόν αυτό πράττει και δεν μπορεί να κάνει καν τρέξιμο στο γήπεδο.
Στην Ανόρθωση υπάρχει ανησυχία πως δεν αποκλείεται ο χρόνος της (νέας) αποχής του να φτάσει ακόμη και τον ένα μήνα. Όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες και κυρίως, αναλόγως με το πώς θα αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής.
Όσον αφορά τον Αμπαρτζουμιάν, αισθάνεται πολύ καλύτερα και συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς. Συνεχίζει μεν το ατομικό του πρόγραμμα, καθώς στην Ανόρθωση δεν θέλουν να τον πιέσουν, όμως ενδέχεται από βδομάδας να καταφέρει να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Ανδρέας Βεντούρης