Η ΑΕΛ πήρε το ζητούμενο με αντίπαλο την Ανόρθωση και πλέον οι γαλαζοκίτρινοι κοιτάνε τον επόμενο τους αντίπαλο που είναι ο Εθνικός Άχνας. Ένα παιχνίδι που μπορεί θεωρητικά η ΑΕΛ να είναι το φαβορί αλλά αυτό δεν της εξασφαλίζει την νίκη. Η έξοδος στο Δασάκι κρύβει αρκετούς κινδύνους, τους οποίους η ομάδα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να ξεπεράσει.

Το συγκρότημα του Ντούσαν Κέρκεζ οφείλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της ομάδας που της δίνει τις νίκες, χωρίς να φτάνει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης. Από την ομάδα δεν ενοχλούνται και ιδιαίτερα από αυτό, φτάνει η ομάδα να κερδίζει και να συνεχίζει την πορεία της προς τα ψηλά. Στην ΑΕΛ χάρηκαν ιδιαίτερα την απόδοση του Έουλερ σε άλλο ένα παιχνίδι με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουμε δει στο πρωτάθλημα.

Κόντρα στον Εθνικό Άχνας η ΑΕΛ θα βρει και δύο πρώην γαλαζοκίτρινους, τον Μάριο Ηλία, ο οποίος πήγε με μεταγραφή στην ΑΕΛ, την περίοδο 2016/17, με τους γαλαζοκίτρινους να πληρώνουν ένα σεβαστό ποσό, αλλά δεν έπιασε η μετεγγραφή αυτή. Ο άλλος είναι παιδί των ακαδημιών της ομάδας, ο Δημήτρης Κυπριανού, ο οποίος δεν έπαιξε με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ καθώς έφυγε νεαρός για το εξωτερικό.

Αριστείδου Μιχαήλ