Δεν θέλει να αφήσει χωρίς παιχνίδι στα πόδια τους παίκτες του ο Ντούσαν Κέρκεζ, έτσι προγραμματίστηκε φιλικό με την Καρμιώτισσα αυτή την Παρασκευή. Σ’ αυτό ο τεχνικός της ΑΕΛ σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ΄δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα.

Στο μεταξύ, ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Super Sport FM για τα γενέθλια της ομάδας: «Χρόνια πολλά στην ΑΕΛ. Μια γιορτινή μέρα για όλους μας. Ότι είχε να κάνει η ΑΕΛ το έκανε το 1930 από εκεί και πέρα όλα είναι στα δικά μας χέρια και πόδια. Βάζουμε και εμείς το λιθαράκι μας για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας γιατί αξίζουν τα πάντα σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Είναι με μεγάλη προσμονή που περιμένουμε την μετάβαση μας στο νέο γήπεδο. Δεν θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό ωστόσο μικρές μικρές εκδηλώσεις θα γίνονται συνεχώς μέχρι να έρθει η πολυπόθητη μετάβαση».

Για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ είπε: «Εγώ έδωσα ξανά συγχαρητήρια στον προπονητή της ΠΑΕΕΚ καθώς είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Ευτυχώς παρά το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε δείξαμε ότι είμασταν καλύτερη ομάδα και δίκαια πήραμε την νίκη. Δύσκολο πρωτάθλημα καθώς υπάρχουν και αποτελέσματα ας τα πω εντυπωσιακά. Χωρίς υπερβολή πιστεύω ότι 6-7 ομάδες θα παλεύουν για τον τίτλο».