Για το δεύτερο του φετινό παιχνίδι ως βασικός ετοιμάζεται ο Νικόλας Εγγλέζου. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής πήρε θέση στην ενδεκάδα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό, είχε πολύ καλή απόδοση και προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας από τον Καταλά, στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.
Από τη στιγμή που οι Άνχελ Γκαρσία και Ροσάλες δεν υπολογίζονται, για διαφορετικούς λόγους, τότε τα άκρα της άμυνας θα καλύψουν οι Εγγλέζου (αριστερά) και Τάντι (δεξιά). Ο Νικόλας αγωνίστηκε επίσης ως αλλαγή στα δύο ντέρμπι με Ομόνοια και Απόλλωνα, με τον Καταλά να του δείχνει εμπράκτως ότι τον εμπιστεύεται.
Απ’ εκεί και πέρα, οι επιστροφές συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών μπορεί να δημιουργούν κάποια ερωτηματικά, αλλά οι Κύπριοι είναι τα φαβορί για να κρατήσουν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα. Τι εννοούμε: ο Μαρτίνεθ επανήλθε, αλλά ο Τούμπας αναμένεται να διατηρηθεί στο τέρμα.
Επίσης, Μίκελ Γκονζάλεθ και Μιλίτσεβιτς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει έξω ο Χριστοφόρου. Για τη μία θέση στο κέντρο της άμυνας υπάρχει όντως ένα ερωτηματικό, ωστόσο στις άλλες θέσεις δύσκολα θα προκύψει διαφοροποίηση, σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Ανδρέας Βεντούρης