Επαγγελματική νίκη για την Τσέλσι, που πέρασε με 3-0 από την έδρα της Νιούκαστλ και χωρίς να εντυπωσιάσει. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις γκέλες των Λίβερπουλ και Σίτι, παρέμεινε πρώτη και άνοιξε και λίγο τη διαφορά.
Στο 13ο λεπτό η κεφαλιά του Γουΐλσον πέρασε μόλις έξω ενώ στο 29’ μετά από κάθετη του Ζορζίνιο, ο Ζιγές βρήκες δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 33’ η Τσέλσι είχε απίθανη διπλή ευκαιρία με τους Χάβερτς και Ζιγές.
Στο 48ο λεπτό η Τσέλσι άγγιξε το γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον Ζιγές, ενώ στο 65’ ο Χάντσον Οντόι έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Τζέιμς κατέβασε στο πίσω δοκάρι και με το αριστερό σούταρε για το 0-1.
Μάλιστα στο 77’ ο Τζέιμς με ξερό σουτ από τα δεξιά, έκανε το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε το ματς. Στο 79ο λεπτό μάλιστα, ο Χάβερτς κέρδισε πέναλτι από τον Ντάρλοου και ο Ζορζίνιο εκτέλεσε εύστοχα για το 0-3.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Κλαρκ, Κραφτ, Λασέλς, Μανκίγιο, Χέιντεν (68’ Αλμιρόν), Λόνγκσταφ (83’ Σέλβεϊ), Φρέιζερ (68’ Γουΐλοκ), Ρίτσι, Σεν Μαξιμέν, Γουΐλσον
ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Τζέιμς, Καντέ (64’ Μπάρκλεϊ), Ζορζίνιο, Τσίλγουελ, Ζιγές (64’ Λόφτους Τσικ), Χάντσον Οντόι (88’ Σαούλ), Χάβερτς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ