Κάζο από τα λίγα για τη Σίτι, που γνώρισε την ήττα στην έδρα της με 2-0 από την Παλας κι έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου.
Η Πάλας αιφνιδίασε τη Σίτι καθώς στο 6ο λεπτό ο Σαχά έφυγε στην κόντρα, άλλαξε με τον Γκάλαχερ και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Στο 19’ ο Γκουαΐτα έσωσε μετά από σουτ του Ρόδρι έξω από την περιοχή ενώ στο 30’ μετά από σέντρα του Κανσέλο από αριστερά, ο Ζέσους από κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. Η Σίτι γενικότερα δεν πατούσε καλά στο ματς και στο 45+2’ ο Λαπόρτ γκρέμισε τον Ζαχά που έφυγε για το γκολ και ο Μάρινερ απέβαλε με απ’ ευθείας κόκκινη τον Ισπανό αμυντικό.
Στο 49’ το μακρινό σουτ του Ρόδρι πέρασε μόλις έξω ενώ στο 52’ ο Γκουεχί έχασε απίθανη ευκαιρία με κεφαλιά εξ επαφής. Στο 58’ ο Γκουαΐτα έσωσε μετά από πλασέ του Ζέσους και στο 59’ ο Ζαχά σκόραρε και πάλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ
Και στην κόντρα ο π Φόντεν σέντραρε από δεξιά και ο Ζέσους με δύσκολη προβολή στο πίσω δοκάρι, έκανε το 1-1. Ωστόσο μετά από εξέταση του VARακυρώθηκε κι αυτό το γκολ για οριακό οφσάιντ.
Στο 65’ ο Ντίας έκανε λάθος και ο Αγιού σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι του Έντερσον ο οποίος στο 77’ έσωσε δύσκολα μετά από σουτ του Γκάλαχερ.
Τελικά στο 88ο λεπτό οι παίκτες της Πάλας άλλαξαν όμορφα μέσα στην περιοχή της Σίτι και ο Γκάλαχερ σούταρε για το 0-2.
ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Κανσέλο (78’ Μαχρέζ), Λαπόρτ, Σίλβα, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (59’ Στόουνς), Ζέσους, Φόντεν, Γκρίλις (78’ Στέρλινγκ)
ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ, Γκάλαχερ, Κουγιατέ (84’ Ολίσε), ΜακΆρθουρ, Ζαχά, Αγιού (65’ Μπεντεκέ), Εντουάρντ (72’ Σλουπ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ