Μπορεί το ιατρικό δελτίο να παραμένει επιβαρυμένο (βλέπε προσθήκη Τσεπάκ) όμως δεν δημιουργεί και τον πιο έντονο πονοκέφαλο στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ.
Βλέποντας την απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών στον αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο, αισθάνεται πιο ασφαλής ο Σωφρόνης, στη συγκρότηση της 11άδας με τη Δόξα και ο λόγος για τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις, οι οποίες του απέδειξαν ότι δεν υπάρχει λόγος να βγουν από το βασικό του πλάνο.
Ο Βινίσιους με την πολύ καλή του απόδοση στην άμυνα. Ο Βραζιλιάνος ξεκουράστηκε λόγω του τραυματισμού και επέστρεψε με πολλές δυνάμεις, δίνοντας λύσεις στην άμυνα
Ο Λουντέμο στη μεσαία γραμμή, μπορεί να μην εντυπωσιάζει, είναι όμως ποδοσφαιριστής που μπαίνει στην τακτική του προπονητή και βοηθά με τη μαχητικότητα του.
Είναι και η καλή απόδοση του Ντογκαλά. Ούτε αυτός «έβγαλε μάτια» ήταν όμως πολύ καλύτερος από άλλες εμφανίσεις και έδειξε ότι αν πάρει χρόνο από τον προπονητή, θα βοηθήσει στη συνέχεια.
Λογικά, οι τρεις ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην 11άδα του αγώνα στο Μακάρειο, ενώ ο Σωφρόνης περιμένει να δει κατά πόσο θα είναι έτοιμοι οι Νταουσβίλι και Οκριασβίλι για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.
Παραμένουν εκτός οι Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, Πολυκάρπου,Τσεπάκ με την επιστροφή τους να υπολογίζεται μετά τη διακοπή. Θα είναι έκπληξη, αν κάποιος προλάβει τον μεθεπόμενο αγώνα, με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.