Διεξήχθη το Σάββατο στο κατάστημα «STEPHANIS» στη Λεμεσό, στην οδό Ικτίνου, το φάιναλ φορ του τουρνουά «STEPHANIS FIFA22 tournament», με ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία αφού κέντρισε το ενδιαφέρον!
Το τουρνουά διεξάγεται με τη συνεργασία της αλυσίδας «INSPOT», της οποίας ιδιοκτήτες στην Κύπρο είναι οι Γιώργος Καραπατάκης και Χρίστος Σαββίδης, με καταστήματα σε Λάρνακα, Λευκωσία, Κίτι και Παραλίμνι!
Ένα τουρνουά το οποίο όσο περνάει ο χρόνος αποκτάει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είναι χαρακτηριστικό το ότι πέρυσι είχε 81 συμμετέχοντες, ενώ φέτος ήταν περισσότεροι από διπλάσιοι και συγκεκριμένα 166!
Μεγάλος νικητής του τουρνουά ήταν ο 17χρονος Νικόλας Κωνσταντίνου από τη Λάρνακα (Mikeolecr7), που κέρδισε στον τελικό στην παράταση με 2-1 τον Ευδόκιο Ονούφριου (HooverJr_27). Στον μικρό τελικό, ο Σέργιος Κυριακίδης (Sashh9) επικράτησε του Βασίλη Θεοχάρους (Bilis_gt923) με 2-1.
Ο μεγάλος νικητής κέρδισε ένα Playstation 5 αξίας 399 ευρώ. Ο φιναλίστ πήρε μία gaming chair Cougar αξίας 239 ευρώ, ο νικητής του μικρού τελικού ένα γραφείο Genesis αξίας 199 ευρώ, ενώ ο τέταρτος του τουρνουά κέρδισε ακουστικά Razer Gaming, αξίας 99 ευρώ.
** Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά: Νικόλας Κωνσταντίνου, Ευδόκιος Ονούφριου, Σέργιος Κυριακίδης, Βασίλης Θεοχάρους.

Ανδρέας Βεντούρης