Η ΠΑΕΕΚ πέτυχε ίσως την πιο ιστορική της νίκη, με την επικράτησή της επί της Ομόνοιας με 1-0 το βράδυ της Δευτέρας στο Μακάρειο. Ένας βασικός συντελεστής αυτής της νίκης ήταν και ο κόουτς Σεργίδης που μίλησε στον Super Sport FM 104.0 το πρωί της Τρίτης.
Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«’Ηρθαμε να επιβεβαιώσουμε αυτά που λέγαμε το καλοκαίρι. Ότι θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ξέραμε το καλοκαίρι ότι τα οικονομικά θα ήταν περιορισμένα και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Υπάρχουν δυνατότητες στην ομάδα, δουλεύουν τα παιδιά καθημερινά στην προπόνηση. Κύριος μας στόχος ήταν να σχολιάζει την παρουσία της ομάδας το φίλαθλο κοινό για το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Νιώθω ότι δεν έχουμε δώσει τα δικαιώματα για να μας σχολιάζει ο φίλαθλος για οτιδήποτε άλλο. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είναι και δυνατοί όλοι οι αντίπαλοί μας και ξέρουμε ότι είναι πολλές δυσκολές».
Για το αν περίμενε να πάρουν τόσους βαθμούς: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε βαθμούς. Η μετάβαση στην α’ κατηγορία δεν είναι εύκολη. Η ομάδα στελεχώθηκε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, αφού δεν ήμασταν σίγουροι για το τι έχουμε σε σχέση με τους αντίπαλούς μας».
Για την προσπάθεια στην κατηγορία: «Το ότι το πρωτάθλημα είναι 12 ομάδων, είναι αρκετά ανταγωνιστικό και φαίνεται. Ωστόσο αυτό, την ΠΑΕΕΚ τη δυσκολεύει. Δύσκολα θα βρεις ομάδες που μπορείς να συναγωνιστείς. Είναι υποχρέωσή μας όμως να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς από όπου μπορέσουμε».