Γκολ και θέαμα στο Σάντσεθ Πιθχουάν, με τη Σεβίλλη να νικάει 5-3 τη Λεβάντε και να σκαρφαλώνει στην κορυφή.
Στο 8ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Όλιβερ Τόρες σούταρε με τη μία, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ, για το 1-0 των γηπεδούχων. Στο 24′ ο Ράφα Μιρ σημάδεψε την κλειστή γωνία του Φερνάντες, ο γκολκίπερ της Λεβάντε δεν μπόρεσε να απομακρύνει και η Σεβίλλη διπλασίασε τα τέρματά της. Στο 33ο λεπτό, η Λεβάντε μπήκε, ξανά, στο ματς, όταν ο Μαρτίνες έβγαλε σέντρα, από δεξιά, και ο Μοράλες, στο δεύτερο δοκάρι, με δυνατό σουτ, νίκησε τον Ντμίτροβιτς για το 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση από τη Σεβίλλη, με τον Σούσο να βγάζει σέντρα και τον Ντιέγκο Κάρλος με κεφαλιά να κάνει το 3-1.
Στο 50ο λεπτό, ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι, σουτάροντας απο μακρινή απόσταση, βρήκε δίχτυα για το 4-1 της Σεβίλλης. Η Λεβάντε δεν το έβαλε κάτω και στο 55′ έφτασε σε δεύτερο γκολ. Ο γκολκίπερ Ντμίτροβιτς έκανε τραγική έξοδο, ο Μοράλες τσίμπησε την μπάλα και πλάσαρε σε κενή εστία για το 4-2. Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν εκεί, αφού στο 61′ ο Ντε Φρούτος πιέσε και έκλεψε από τον Ντιέγκο Κάρλος, πάσαρε στον Μελέρο και εκείνος έκανε το 4-3. Οι γηπεδούχοι δεν αγχώθηκαν παραπάνω από δυο λεπτά, αφού ο Νάβας έβγαλε τη σέντρα και ο Φερνάντο έκανε το 5-3, που ήταν και το τελικό σκορ. Η Λεβάντε συμπλήρωσε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντμίτροβιτς, Νάβας, Κούντε, Ντιέγκο Κάρλος, Αουγκούστινσον (78′ Ακούνια), Φερνάντο, Ντιλέινι (56′ Ζορντάν), Σούσο (69′ Λαμέλα), Τόρες, Ελ Χαντάντι (69′ Οκάμπος), Μιρ
ΛΕΒΑΝΤΕ: Φερνάντες, Μιραμόν, Μουστάφι (22′ Πιέρ), Βέσο, Κλερκ (73′ Φρανκέσα), Ντε Φρούτος, Μελέρο, Ραντόγια (46′ Μπάρντι), Αντρές Μαρτίνες (46′ Μάλσα), Μοράλες, Σολδάδο (56′ Γκόμες)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ