Το παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και στην Πάφος FC ανέλυσε στο balla.com.cy ο προπονητής του Άρη Λιάσος Λουκά.
«Προέρχονται και οι δύο από ανεπιτυχή αποτελέσματα καθώς δεν υλοποιήσαν τον στόχο της νίκης την προηγούμενη αγωνιστική και θα θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. H Πάφος FC μετρά τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ, ενώ ο Απόλλωνας έχασε δύο ντέρμπι στην σειρά και όλα αυτά κάνουν το νικηφόρο αποτέλεσμα επιβεβλημένο και για τους δύο. Με αυτά τα δεδομένα περιμένω ένα ανοικτό παιχνίδι στο Τσίρειο» τόνισε ο Λιάσος.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ:
«Ο Απόλλωνας έχει ένα καινούριο ρόστερ και θέλει τον χρόνο του όπως συμβαίνει το ίδιο και στην δική μου ομάδα. Είναι αναμενόμενο ότι θα έχουν σκαμπανεβάσματα αλλά διαθέτουν ένα εξαιρετικό ρόστερ, παίζει στην έδρα τους μπροστά στον κόσμο τους και τους δίνω ένα προβάδισμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σίγουρα ο Απόλλωνας θα νικήσει».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΦΟ: «Πρέπει να ξεκολλήσει από αυτές τις ισοπαλίες η Πάφος FC. Δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα παιχνίδια. Την είδαμε να παίρνει προβάδισμα στο σκορ και στο τέλος να μην πανηγυρίζει νίκες. Δεν βρέθηκε ακόμα η χημεία που θα τους επιστρέψει να σκοράρουν εύκολα γκολ αλλά αυτό θα σταματήσει κάποια στιγμή, η χημεία θα βρεθεί και θα πάρουν βαθμούς».

Χρίστος Χρίστου